Jak zabalit (nejen) vánoční dárky?

Jak zabalit vánoční dárky? Máme snadné tipy, díky kterým zazáříte.

Letos můžete balit dárky klidně na poslední chvíli. Ano. Je to tak.  Máme pro vás totiž hned několik fotonávodů, které vám zaberou nejvíc 5 minut. A jestli máte jako dárek poukaz nebo peníze, zkuste být trochu kreativní v předání

Máte doma provázek? 

DSC_1512_1

Máme fotonávod přesně pro vás. S provázkem uděláte jednoduchou a rozhodně efektní záležitost na jakýkoli dárek.

Na papírek napište vzkaz. Jméno. Nebo třeba nápovědu.Vtip. Verše..

 

Provázek opět v hlavní roli DSC_1549

Většina lidí doma provázek najde. Nebo šňůrku. Mašli. A papírovou tašku od nákupu. Kus zmačkaného papíru. To máme taky doma. Balicí papír může být hitem letošních Vánoc. Může to být ale i pečící papír, stará taška nebo třeba šátek po babičce. Zapojte fantazii.

Můžete investovat do papíru, nemusíte ale utratit ani korunu

dárková kapsa může být opravdu jednoduchá   

DSC_1769

Dárková kapsa je dokonalý způsob, jak schovat jmenovku, hádanku nebo třeba přání. Záleží, kdy dárkovou kapsu využijete. A na co.

Na vánoce můžete kapsu oživit jehličím, větvičkou, dřevěnou vločkou nebo tam zastrčte drobnost pro radost. K narozeninám můžete ozdobit květinou, vtipnou postavičkou nebo třeba balónkem.

Ale. V jednoduchosti je krása. Ne? 

 

Drobnosti už vás nebudou rozčilovat

DSC_1752

Menším dárkům bude slušet tohle naprosto snadné balení. Trik, který využijete při každé bojovce, pro kamarádku na lak na nehty, na bonbony, na prstýnek, gumičky... Můžete mít za dvě minuty hotovo. Můžete si s tím ale pohrát - doplnit jmenovkou, mašlí, nálepkou nebo třeba nahodit nějaký ten třpyt. To už zabere minut 5. 

Balení dárků jako terapie hrou  DSC_1401

Hele. první tip, který zabere asi 6 minut. Podle toho, jak jste šikovní. Podle počtu provázků. Ale. Když si užíváte tu správnou vánoční pohodu, je tohle relax k nezaplacení. Stačíte si vypít kakao. Nebo skleničku. Jednu. Dvě. A na konci někdo dostane tuhle nádheru. 

méně je více. 

DSC_1837

A zase ten provázek. Vidíte. Jestli jste právě zjistili, že ho doma nemáte, máte hned několik důvodů si ho pořídit. 

 

Líbil se vám článek? Inspiroval vás, jak letos zabalit alespoň jeden dárek?

Sdílejte ho dál.