12 tipů na dokonalý dárek

12 tipů na dokonalý dárek. V souladu s přírodu.

Existuje spousta univerzálních dárků, které jsou hezké a potěší. Každého, kdykoliv. Květina, fotografie, lahev vína. Existuje ale také spousta originálních dárků. Ty nejsou pro každého. Jsou pro ty, kteří nejdou s davem, mají rádi originální a designové kousky. My jsme, většinou na základě vlastní zkušenosti, vybrali 12 vychytaných tipů na přesně takové dárky. Zároveň jsme se zaměřili na produkty a služby, které jsou šetrné k přírodě. Stejně jako Daruj to hrou. Tipy jsme rozdělili do 5 témat, ta přesně kopírují naše „darovací“ edice.

Pro milovníky blízkých i dalekých cest, přírody i měst

Přírodní a funkční kosmetické produkty od Amazinc  Skincare se stanou skvělým parťákem všech milovníků procházek a sportů v přírodě. Jsou šetrné k pleti a hlavně k našemu životnímu prostředí. Nás asi nejvíc dostal jejich balzám na rty a minerální štít. Na hory naprosto boží vychytávky.

Snímek obrazovky 2019-10-23 v 22.14.21

      zdroj: www.amazincskincare.com 

Londýnský brand rCUP nás nadchl prvním znovupoužitelným hrnkem vyrobeným z jednorázových papírových kelímků. Vyzkoušeli jsme a můžeme potvrdit, že teplo udrží a hlavně těsní. Na cesty je podle nás ideální. Může se to zdát jako maličkost, ale milovník kávy tuto vychytávku jistě ocení.

8r-0017-img-1789

zdroj: www.freshlabels.cz 

Pro ty náročnější máme tip na netradiční šestidenní výpravu. Slyšeli jste o Alaska Railroad? Za nás naprosto úžasný způsob, jak poznat to nej z aljašské divočiny. Vlak není nijak luxusní, o to luxusnější jsou výhledy z něj – národní parky, hory, v zimních měsících vás zaveze třeba i k polární záři. Co je víc?

Snímek obrazovky 2019-11-17 v 15.46.24

Zdroj: www.alaskarailroad.com 

Pro jedlíky, kuchtíky i pijany

Sháníte maličkost, kterou bude mít obdarovaný pořád u sebe? Doporučujeme skleněné brčko z českého skla nebo vůbec první české kovové brčko. Jedná se o značku brčkoo a my jí moc fandíme. Fakt skvělý nápad. Vždyť co je české, to je hezké. A v tomhle případě i dostupné a velmi praktické.

Snímek obrazovky 2019-10-23 v 22.12.39

Zdroj: www.brckoo.cz 

Darovat beton? Proč ne. Produkty Gravelli vznikají přímo v centru Prahy a nás například dostaly jejich betonové mísy a vázy. Jedná se o dražší dáreček, ale tak originální, elegantní a nadčasový, že pochvala od oslavence je téměř jistá. A viděli jste ty svícny? IMG_6527

Pro sportovce, vtipálky a milovníky adrenalinu

Knížka, která vás stopro rozvlní. To je Gestalten - Surf Odyssey. Představte si 320 stran plných autentických příběhů a krásných fotek ze surfařského prostředí. Díky ní získáte unikátní pohled na surfařskou komunitu a zjistíte, jak surfaři proplouvají životem. Potom už jen surfařský kurz. A bude to.

IMG_9695

Dárek nemusí být vždy hmatatelný. Tento tip je tak trošku vzhůru nohama. Moc nás zaujal workshop „Jak na stojky“. Ne, neděláme si srandu. Neříkejte, že vás nenapadne nikdo, kdo by se chtěl stojky naučit. Kurz trvá dvě hodiny, důležité potom budou domácí tréninky. To teprve bude sranda.

Image-1

Pro ty, kteří se rádi nechají rozmazlovat

Slyšeli jste už o teepee lázních? Leží v malebném Posázaví, přímo v náruči krásné přírody. Jedná se o luxusně zařízený indiánský příbytek s venkovními voňavými lázněmi. Vířivka i sauna jsou vyrobeny z cedrového dřeva, které jednak báječně voní a jednak má antibakteriální účinky. Romantikaaa.

Image-1 2 

Meditační jurta, zahrada šesti smyslů a více než 100letá tradice. To je Augustiánský dům v Luhačovicích. Kromě wellness procedur nabízí hotel také různé gastronomické zážitky. Navíc určitě doporučujeme procházku po tomto roztomilém lázeňském městečku. Víkend. Jaro. Co myslíte?

IMG_6127

Přírodní a veganská kosmetika je čím dál tím oblíbenější. My jsme si zamilovali značku 100% pure, která nabízí zcela přírodní přípravky snad pro všechny části těla. Vyzkoušenou máme jejich oční rozjasňující masku, která umí dokonale zmírnit ( u nás dokonce zmizet) kruhy pod očima. Každá maminka jistě ocení, že se může vydat do společnosti s ,,maskou'' dokonale odpočinuté ženy. 

Snímek obrazovky 2019-11-21 v 14.31.53

Zdroj: www.100percentpure.cz 

… když dárek nejde zaškatulkovat

To, že každé dítě je malý umělec, věděl už Pablo Picasso. Díky této myšlence vznikl úžasný produkt Obrázkář – je to na míru vytvořená kniha z obrázků nakreslených těmi nejmenšími členy vaší rodiny. Za nás dokonalý dárek prarodičům, ale také jako „archivní“ dárek samotným kreslířům. Top nápad.

Snímek obrazovky 2019-10-23 v 22.15.27

zdroj: https://www.instagram.com/obrazkar/ 

Česká, retro, praktická, ručně šitá i barvená. Věděli jste, že síťová taška je český vynález? A díky značce Česká síťovka hlásí návrat. Jedná se o „must have“ pro každého, kdo se snaží omezovat plasty a rád nosí originální kousky. Mají boží barvy i tvary. Máme dvě.

IMG_9693

V Daruj to hrou věříme, že investice do společně stráveného času se vždy vyplatí. Pečlivě vybraný dárek, který má hlavu a patu a především smysl pro toho, komu je určen, je podle nás základ. Když k němu přidáte originální a zábavné předání, dokonalá oslava je na světě. A právě na předávání dárků jsme experti my. Mrkněte na www.darujtohrou.cz, vyberte tu správnou edici a na další oslavě budete za hvězdu.