HRY NA ROZLUČKU SE SVOBODOU

13 HER PRO NEVĚSTU A JEJÍ TÝM NA ROZLUČKU SE SVOBODOU

Chystáte se na rozlučkový den ba dokonce odjíždíte na nespoutaný víkend s partou kamarádek a chcete mít vše naplánované do posledního detailu? I ten nejlépe promyšlený program a zábavné úkoly pro nevěstu nemusí vždy stačit. A tak můžete mít v rezervě ještě hry, které zabaví každou partu. Podle nálady a času pak můžete zazářit jedním nebo i více z našich třinácti tipů na rozlučkové hry. 

#1 JAK DOBŘE ZNÁŠ NEVĚSTU

Ideální hra na rozjezd dne, při které nevěsta zjistí, jak dobře jí její kamarádky znají. Každá účastnice rozlučky dostane kartičku s otázkami o nevěstě, na které musí odpovědět. Nevěsta kontroluje odpovědi a za každou správnou přidělí jeden bod. Vyhrává ta, která má nejvíce bodů.

#2 HLEDÁNÍ POKLADU

Hra vhodná pro zahradní párty, na které pro nevěstu ukryjete dárky od každé z vás. Schovejte je na vhodně ukrytá místa spolu s indiciemi, kde nalezne další dárek.  

#3 UHODNI VĚK NEVĚSTY

Této hry by se měla ujmout svědkyně, která jak se předpokládá, zná nevěstu nejdéle a nejlépe. Získá co nejvíce fotek nevěsty z různého věku, vytiskne je a rozloží na stůl. Na zadní stranu fotek napíše správný věk a ostatní ho budou hádat. Vyhrává ten, kdo uhodne nejvíce fotografií.  

#4 KARAOKE

Druh zábavy, kterého si zprvu většina z nás bojí, po pár drincích ale opadnou zábrany a začne ta pravá zábava. Existují karaoke podniky, ale pokud bude rozlučka se svobodou probíhat doma, můžete si připravit i domácí karaoke.  

#5 SPOLEČENSKÉ HRY

Proč si nezahrát oblíbené deskovky. Jistě není na škodu zahrát si společenské hry jako jsou Párty, Alias nebo Activity, které zajistí zábavu pro celý tým nevěsty na několik hodin. 

#6 ÚNIKOVKA

Oblíbená dobrodružná hra, při které nacházíte stopy, indicie a řešíte série hádanek ve stanoveném čase. Ukáže se tu, jak fungujete jako tým k úniku z místnosti. Velmi vhodně zvolená zábava na začátek programu, u které se celý tým nevěsty skvěle pozná. 

#7 DARUJ TO HROU

Originální a zábavná série jedinečných úkolů zakomponovaná v dárkovém tubusu. Jednoduše objednáte tubus na vámi vybrané téma, může to být cestovatelská tématika, zábavná edice či gastro tématika. Luštením obrázkových piktogramů, osmisměrek a mnoha dalších úkolů se proluštíte až do tajné schránky. Tam najdete buď puzzle, po jejichž složení se dozvíte, v jaké místnosti se ukrývá dárek, nebo v přihrádce rovnou objevíte další nápad na hru. 

#8 LASER GAME

Pokud jste nadšenci do her a dobrodružství, ale únikových her už má jak nevěsta, tak ostatní hosté nespočet za sebou, nabízí se skvělá kombinace zábavy i odpočinku v Laser centrech. Po akční běhačce se můžete na místě chvíli zdržet na pár drinků. Několik center najdete i mimo Prahu na většině místech České republiky. 

#9 SVATEBNÍ ŠATY Z TOALEŤÁKU

U této hry se zabaví především kreativní účastníci. Budete potřebovat několik rolí toaletního papíru. Ano, čtete správně. Smyslem hry je totiž vykouzlit „svatební šaty“ pro nevěstu. Každá z účastnic dostane jednu ruličku toaletního papíru, ze které má za úkol vykouzlit ty nejkrásnější šaty. Modelem nebude kdo jiný, než nevěsta. 

#10 ALKOHOLOVÉ HRY

Znáte picí hru Macháček? Hodíte kostky, výsledek skryjete a následujícímu hráči ho pouze oznámíte. V případě, že hráč pojme podezření, může vás vyzvat k odkrytí kostek. Jestliže mluvíte pravdu, dostáváte bod vy a soupeř se musí napít. Pokud vás přistihnou při lhaní, dostává bod hráč, který vás odhalil a pijete vy. Do hry doporučujeme zapojit lehké drinky nebo slabší panáky. 

#11 CO ODHALÍ VAŠE KABELKY

Někdy se do nich vleze více, než by jeden řekl. Každá účastnice dostane kartičku se seznamem věcí a bodovým ohodnocením a postupně si odškrtává položky, které ve své kabelce má. Poté se body sečtou a vyhrává ta dáma, která získala nejvíce bodů. 

#12 MINIGOLF

Většinou se jedná o sezónní záležitost, existují ale i minigolfy, které jsou pod střechou a do programu rozlučky se svobodou je můžete zahrnout celoročně. Navíc minigolf zvládnou hrát i méně zdatnější jedinci.

#13 MÍCHÁNÍ DRINKŮ

Na piknikové nebo zahradní rozlučce si zasoutěžte, která z vás namíchá pro nevěstu ten nejchutnější koktejl. Nemusíte být zkušenou barmankou, abyste zvládla umíchat vynikající a osvěžující drink. Většina z nich jsou totiž dvousložková, pak už je jen stačí ozdobit ovocem nebo jedlými květy a můžete podávat. Nevěsta pak vyhodnotí nejlepší drink večera. 


Zdá se vám, že už nemůže existovat další skvělý nápad na zpestření rozlučkového dne? Nebo že už nelze nevěstu čímkoliv dalším ohromit? Pak jste na omylu! Inspirujte se nápaditými dárky pro nevěstu na našem blogu.