Úkoly pro nevěstu na rozlučku se svobodou

21 TIPŮ: ÚKOLY PRO NEVĚSTU NA ROZLUČKU SE SVOBODOU

Oživit program a rozproudit zábavu na rozlučce se svobodou není vždy snadné. Obzvlášť, pokud se celý tým nevěsty důvěrně nezná. S našimi tipy na úkoly pro nevěstu pro vás bude příprava zábavy snazší. Pokud jste si jistí, že nevěsta zábavné a vtipné, místy až odvážné úkoly ocení, pak jste tu správně a čtěte dál. Stále ale  při vymýšlení úkolů platí určitá pravidla. Nepokládejte otázky a nevymýšlejte úkoly, které by mohly být dotyčné nepříjemné nebo by ji mohly dokonce zesměšňovat. Pokud by se vám přece jen stalo, že s nějakým úkolem “šlápnete” vedle, nikdy není pozdě úkol ukončit a přejít na další. 

Úkoly zvolte podle prostředí, ve kterém budete slavit. Ty nejčastější oslavy se konají v ruchu velkoměsta. Pak jednoznačně zazáříte následujícím úkoly: 

Úvodní foto k článku na blog (1)

#1 UMĚNÍ ROZDÁVAT ÚSMĚV

Začněte snadným úkolem, kterým nevěstu nevystrašíte hned od začátku. Dejte ji za úkol pozdravit s úsměvem 10 cizích lidí a sledujte jejich reakce. Vždyť úsměv nic nestojí. 

#2 SELFIE CHALLENGE

Po zahřívacím zadání dejte nevěstě další úkol - připravte pro ni seznam fotek nebo konkrétních objektů, které musí nafotit (např. fotka s policistou,na pánských záchodech, s prvním panákem, s posledním panákem, …). Čím větší bude vaše fantazie, tím zajímavější fotky nevěsta pořídí. 

#3 SEXY TANEČEK

Určitě se po společně stráveném dni nebo zážitkovém odpoledni ocitnete v nočních hodinách v jednom z městských klubů. Tam zadejte nevěstě úkol, ať zatančí sexy tanec, při kterém ji nezapomeňte pořídit fotku na památku. 

#4 UMĚNÍ ZAJISTIT RODINU

Už dávno jen tento stereotyp spojován pouze s muži, proto pokud je nevěsta typ ženy, která se ničeho nebojí, pak ji dejte za úkol jakýmkoliv způsobem vydělat 100,- Kč. Jestli bude zpívat na náměstí nebo lovit peníze z kašny, je jen na ní.

#5 DOROZUMĚT SE V KAŽDÉ SITUACI

Někdo už možná odhalil, co se pod tímto zadáním skrývá. Úkol zní: objednávka na baru bez jediného slova a bez použití nápojového lístku. Dorozumět se bez slov, je úkol jistě složitý. Sledujte od stolu nevěsty snahu. Bude to vážně legrace! 

#6 BABY NEBUDE SEDĚT V KOUTĚ

Až si budete jistí, že je zábava v plném proudu a spatříte v baru opravdu sexy fešáka, jež by mohl být nevěsty typ (jste přece ty nejbližší kamarádky a na takové krasavce už máte zaručeně “oko”), vybalte na nevěstu tento úkol, který musí splnit bezprostředně po jeho zadání. Koneckonců je to nevěsty ROZLUČKA SE SVOBODOU, tak ať si naposledy užije hříšný tanec.

#7 BÁSNIČKA

Pro někoho jednoduchá úloha, pro jiného nemyslitelný úkol. Nevěsta musí složit básničku alespoň o dvou slokách. Pomozte ji výběrem pár slov, která se budou rýmovat, nevěsta se lépe chytne. Tento úkol si nechte na pozdější hodiny. Čím pozdější hodina, tím zajímavější bude básnička. 

 

Pak přichází na řadu víkendové rozlučky se svobodou, které jsou kombinované s pobytem v soukromém resortu s jistou dávkou společenských událostí. Na takové prostředí se dají vymyslet skvělé úkoly. 

Úvodní foto k článku na blog (2) 

#8 UMĚNÍ UDRŽET TEPLO DOMOVA

Pokud se chystáte na místo, kde vám to podmínky dovolí (kemp, penzion), pak dejte nevěstě za úkol rozdělat oheň. Může se zdát, že to se sirkami a třískami umí každý, ale stále se najdou tací, kteří oheň niky nerozdělávali. 

#9 OBRÁZEK PARTNERA

Připravte čtvrtku nebo plátno, pastelky nebo tempery, a nechte nevěstu nakreslit karikaturu svého budoucího manžela při jakékoliv činnosti, která ji zrovna napadne. Fantazii se meze nekladou. Pokud bude obrázek obzvlášť povedený, nevěstě nic neříkejte a výtvor schovejte a zarámujte. Na svatbě pak můžete obrázek vydražit.  

#10 NAJÍT TÝM ŽENICHA

Víkend je dlouhá doba na to, abyste měli šanci potkat i jiný rozlučkový tým, tentokrát ale tým ženicha. Pokud se vám povede na takovou partičku narazit, pak dejte nevěstě za úkol oslovit ženicha z druhé skupinky a pozvat ho na drink.

#11 PŘEBALIT PANENKU

Sežeňte panenku v životní velikosti novorozence a nechte nevěstu natrénovat si přebalování miminka. Přebalování ji můžete ztížit “použitou” plenou, kterou na sobě bude panenka již mít a nebo zhasnout světla, ať si nastávající maminka potrénuje noční přebalování. 

#12 PLÁTÝNKO PROSTŘÍHEJ

Zde se prověří zručnost a také energie, jakou se nevěsta do manželství vrhá. Na kus plátna nebo prostěradla napište do horní části její jméno za svobodna, do dolní části pak provdané jméno. Darujte nevěstě tupé nůžky, ať se v časovém limitu ke svému novému příjmení prostříhá.  

#13 POLIBEK NA TVÁŘ

Než se vydáte do společnosti, seznamte nevěstu s dalším úkolem. Tentokrát může využít situace a naposledy políbit jiného muže. Ať si sama vyhlédne pohledného nápadníka. Pak už stačí jen trocha odvahy a úkol je splněn.

#14 POHŘBÍVÁNÍ MINULOSTI

Jaké to bylo užívat si celé roky neřízených mejdanů do ranních hodin, soukromých party s kamarády nebo wellness víkendů s kýmkoliv se vám zamanulo? Tak tyhle časy jsou nenávratně pryč. Vytiskněte několik fotek, které zachycují nevěstiny zmíněné “staré dobré časy”, pořiďte zavařovací láhev a nechte nevěstu, ať tyto okamžiky spálí. Snad si svatbu nerozmyslí.

 

Nelze opomenout ani rozlučky se svobodou, které se nesou v duchu příjemně stráveného odpoledne v parku nebo zahradní grilovačky. Na ty je vhodné zařadit poněkud lehčí úkoly. Které to jsou?

Úvodní foto k článku na blog (3)

#15 MALIČKOST PRO RADOST

Každá darujte nevěstě dárek, maličkost, která bude charakterizovat váš vztah k nevěstě nebo bude připomínat událost, na kterou s radostí vzpomínáte. Nevěsta pak musí uhodnout od koho dárek je. 

#16 TÍLKO NA AUTOGRAMY

Pokud se bude rozlučka konat v parku, pak darujte nevěstě tílko. Ta musí sehnat 10 podpisů od mužů, na které v parku narazí. Co myslíte, zůstanou záda prázdná? 

 

#17 SPRÁVNÁ HOSPODYŇKA

Kdo se stále drží starých vzorců pak ví, že když už se nastávající dobrovolně rozhodne pro svazek manželský, měla by být také správnou hospodyňkou a ženou v domácnosti. Nechte ji spárovat co nejvíce ponožek v určitém čase. 

#18 PÍSEŇ

Většina z nás neumí zpívat, a právě v tom tkví ta největší zábava. Úkol je snadný. Nevěsta musí zazpívat písničku od Petry Janů – Už nejsem volná. Pusťte písničku ze svého smartphonu nebo z notebooku a užívejte si nevěsty vystoupení. 

#19 VESELÁ HISTORKA

Historky zkrátka každého baví, a ty veselé dvojnásob. Každá kamarádka napíše na papírek veselou příhodu, kterou spolu s nevěstou zažily. Nevěsta pak má za úkol každou historku nahlas přečíst a uhodnout, kdo ji napsal. 

#20 S PÁRKEM DO DÍRY

POZOR! Tento úkol je vhodný pouze na zahradní party. Do parku pouze pro odvážlivce. K této úloze bude potřeba šňůrka, párek, láhev a trocha zručnosti. Párek přivažte nevěstě za šňůrku zezadu kolem pasu a láhev postavte na zem. Cílem hry je dostat párek do láhve/otvoru pouze zručnými pohyby boky a nohou. Už jen ta představa je humorná. 

#21 SLUŽBY KAMARÁDEK

Všechny zmíněné tipy jsou jen úkoly, ze kterých nevěsta nemá žádnou přidanou hodnotu. Co takhle do sady úkolů zakomponovat jeden přínosný pro ni. Každá dáma z týmu nevěsty napíše na papírek činnost, kterou nevěstu potěší, např. hlídání dětí, pomoc s pečením cukroví, úklid celého domu, apod. Papírky složte a hoďte je do kšiltovky, z níž si nastávající postupně vytáhne tři služby.

 

Za každý splněný úkol ji darujte malý dárek, poskládá si tak postupně kufřík dokonalé manželky. Může v něm být sexy spodní prádlo, podvazek, těhotenský test, dudlík, vařečka, mini šampaňské a čokoláda na nervy. 

Zdá se vám to stále málo? Chcete udělat rozlučku k tomu všemu ještě pořádně napínavou? Nechat nevěstu najít si své úkoly, nebo zjistit, na jaký výlet se pojede, můžete originálně a nápaditě skrze sadu zábavných úkolů, které ji dovedou ke všem informacím formou zábavného luštění. Využijte edici Zábava a zapojte se do luštění klidně celá parta! 

Edic je hned několik a ani svatební edice v nich nechybí. Pokud tedy tápete, jak originálně předat novomanželům dar v jejich blížící se svatební den, svatební edice je ta nejlepší volba. Je vyrobena v podobě tubusu, který jednoduše objednáte, schováte peníze do tajné přihrádky a zalepený tubus předáte novomanželům. Na ty pak čeká skvělá zábava a luštění tajnou chodbou.

PDF ke stažení: Karty s úkoly na rozlučku se svobodou