Jak originálně předat dárek? Buďte hraví a překvapte ještě více

Jak originálně předat dárek? Buďte hraví a překvapte ještě více

Dárky nakupené pod vánočním stromečkem a trhání balicího papíru je standard, který nenadchne ani neurazí. Výběru vánočních dárků většina z nás věnuje náležitou pozornost, ale s předáváním dárků už si hlavu příliš nelámeme. Je to ale škoda, protože i předání dárku může být vtipné a nápadité. Když navíc dárek předáte originálně, obdarovaný na něj jen tak nezapomene. Chcete tedy letos pojmout předávání vánočních dárků o něco zajímavěji? Pak načerpejte inspiraci v našem článku. 

DSC_0908

Zapomeňte na vánoční klasiku

Ať už se letos vytasíte se skutečně neotřelým dárkem, nebo zůstanete věrní ponožkám, šátkům či bankovkám, pokud dárek předáte zajímavým způsobem, obdarovaného potěšíte ještě více. Fantazii se meze nekladou a předání dárku můžete snadno přizpůsobit povaze a zájmům obdarovaného. Jedinečně zabalený a předaný dar má pro obdarovaného vyšší hodnotu, protože pozná, že jste svou energii vložili nejen do samotného výběru dárku, ale i do způsobu jeho předání. A to rozhodně potěší. 

 

Jak zabalit dárek: Buďte kreativní 

Nápadů, jak originálně zabalit dárek, najdete na internetu opravdu mnoho. Pokud jste manuálně zruční, můžete z dárků vytvořit malá umělecká díla. Pomocí papírů, nůžek, lepenky či tavné pistole a barev snadno vyrobíte třeba roztomilá zvířátka nebo vtipné postavičky. Využít můžete i dary přírody – balicí papír lze ozvláštnit větvičkami jehličnanů, kaštany, sušenými květinami či listy. Originálně zabalené dárky ale s sebou přináší i jedno menší negativum. Dárky jsou kolikrát tak krásné, že je škoda je rozbalit

Jestliže ruční práce nejsou nic pro vás, nezoufejte. Velkou parádu udělá i bílý balicí papír a fixa. Na papír můžete nakreslit malé obrázky nebo jej popsat vzkazy či citáty, kterými obdarovanému uděláte radost a dáte mu najevo, jak dobře jej znáte. 

 DSC_0953

Jak předat dárek: Kdo si hraje, nezlobí 

Předání dárků můžete pojmout jako takovou menší bojovku. Pokud dárků předáváte více, schovejte je na různá místa a pod stromeček vložte pouze vzkaz s psanými či kreslenými nápovědami, které obdarovaného k dárkům přivedou. Oblíbenou variantou je i zabalení menšího dárku do několika větších krabiček. Jestliže chcete předání daru pojmout vtipně, zabalte jej do neoriginální krabice. Manželka určitě nebude čekat kabelku v krabici od vrtačky či žehličky. 

Skvělou zábavu při předání dárků zaručuje i jedinečná hra Daruj to hrou, která se skvěle hodí pro ty, co mají rádi hravé a veselé Vánoce. A jak funguje? Ve speciální tubě najdete dva metry dlouhou hru plnou vánočních úkolů, po jejichž splnění se obdarovaný dostane k dárku samotnému. Samozřejmostí je i prostor, do nějž můžete vložit voucher či bankovky, vánoční přání s místem na osobní vzkaz, sada pastelek a tužka na luštění. Obdarovaný si při cestě za dárkem otestuje své znalosti vánočních zvyků, koled i filmů. I když letos své blízké obdarujete nudným dárkem, jako jsou ponožky či peníze, na takto předaný dárek rozhodně jen tak nezapomenou

 

Pro koho se vánoční hra hodí? 

Daruj to hrou přinese chvilky plné zábavy a napětí při odhalování dárku jak dospělým, tak dětem. Tento způsob předání dárku můžete využít pro nejbližší rodinu a přátele, ale i pro kolegy, klienty či zaměstnance. V dnešní době je nespornou výhodou i možnost bezkontaktního předání – stačí jen vyplnit přáníčko, vložit voucher a tubu s hrou můžete poslat poštou. Překvapení to pak bude dvojnásobné a obdarovanému navíc nadělíte příjemné chvíle s jeho blízkými. 

DSC_1081 

Předejte víc než jen dárek

Do tuby s vánoční hrou nemusíte vkládat pouze voucher či peníze. Plánujete-li svou milou požádat o ruku, věřte, že toto je velmi neobvyklý a zajímavý způsob zasnoubení. Plánujete ve vánočním čase oznámit těhotenství? Tuba skvěle poslouží i jako schovka pro fotku z ultrazvuku, takže můžete svého manžela či rodinu s radostnou zprávou seznámit vskutku neotřelým způsobem

Ať už se rozhodnete ve vánoční tubě předat cokoliv, můžete si být naprosto jisti tím, že tento způsob předání dárku je naprosto originální. Žádnou jinou speciální vánoční hru totiž na českém trhu nenajdete, takže skutečně přijdete s něčím novým a zcela neokoukaným. Vaši blízcí, klienti či zaměstnanci rozhodně ocení, že jste i do předání dárku věnovali tolik energie a na jeho rozbalování budou dlouhou vzpomínat. Návod ke hře je navíc vyroben z rostoucího papíru, který si můžete zasadit a vyroste z něj krásná květina. 

A na závěr pro vás, co dočetli až sem, máme dva dárky. Dopis pro Ježíška ke stažení zdarma dopis_jeziskovi. A jmenovky na dárky ke stažení zdarma. 

jmenovky-A4