Darujte zážitek ze světa barev a umění

7 unikátních tipů, se kterými nešlápnete vedle.

Hledáte dokonalý vánoční dárek, který v srdcích vašich blízkých vydrží navždy? Darujte k Vánocům zážitek jako dárek – bude mít pod stromečkem zaručený úspěch a obdarovaný díky vám získá krásné vzpomínky na celý život. Ve spojení s originálním předáním bude na letošní Vánoce vzpomínat hodně dlouho. 

Jdeme na to?

1 Art moment

Miluje někdo z vašich blízkých malování a také společenské akce? Art moment pro něj bude dokonalým dárkem. Je to totiž společenský zážitek se vším všudy. Tři hodiny malování v krásném prostředí, uvolněná atmosféra, profíci jako pomocná ruka. A co je nejvíc? Vlastní obraz, který si může malíř vystavit ve svém království.

Zážitkový dárek art moment

Foto: ArtMoment

 2 Ateliér Kepičová

Další tip na zážitkový dárek pro nadšence do malování. Tentokrát ale spíš pro ty, kteří ocení individuální přístup.

Bára Kepičová je umělkyně, která svojí vášní dokáže velmi mile nakazit i kohokoli dalšího. Světem akvarelu provede děti i dospělé, muže i ženy. A víte co? Naprosto se přizpůsobí tomu, co zákazník chce a potřebuje. Malování v galerii? Doma u stolu? V parku? Vše přiveze a zážitkové malování může začít.

Nebo půjdete ve dvou? Skvělý nápad, perfektní způsob budování  vztahu. 

Zážitkový dárek jednorožec

 3 Slouflou

Od zážitkového malování k zážitkovému tvoření.

Slouflou je unikátní prostor, kde prostě chcete strávit čas u hrnčířského kruhu, kde toužíte ozdobit si vlastní keramiku. S kamarádkou utužit přátelství, s dcerou strávit čas jen ve dvou, s manželem objevit neobjevené.

Už víte, komu tento zážitek v Praze darujete? S kým si tento zážitkový dárek dopřejete?

 Zážitkový dárek keramická dílna

Foto: SlouFlou

 4 Playpaper

Fascinující místo, kde plechovky barev lítají vzduchem, barvy stříkají po zdech a děti to milují.

Mimochodem dospělí to milují úplně stejně. Co takhle letos pod stromečkem darovat něco víc? Společný zážitek jako dárek pro muže, děti, sourozence, kamarády…

Zajděte spolu do Playpaper vytvořit umělecké dílo jako památku pro babičku s dědou, nebo třeba věnujte zážitkový poukaz na tuhle barevnou parádu kamarádům, kteří se stěhují do nového domova. 

Zážitkový dárek barvy

Foto: Playpaper

5 Paletky

Vůně a krása dřeva, to je to, oč tu běží.

Darujte svým blízkým víkend plný nových dovedností pod vedením srdcařů s netradiční truhlárnou. Jak už její název napovídá, workshop je orientovaný na výrobu z palet.

Obdarovaný si nejdřív výrobek navrhne, potom ho pod dohledem profíků a s pomocí všech možných nástrojů i pomůcek vyrobí, na závěr si v ruce odnáší vlastnoručně vyrobený plnohodnotný kus nábytku.

Už víte, komu tento zážitek udělá radost?  

Zážitkový dárek dřevo

Foto: Paletky.cz

6 Ateliér tuba

Dokážete si představit ten nádherný pocit, když vám pod rukama vzniká sochařské dílo?

Ze dřeva nebo z hlíny. Máte mezi svými blízkými někoho, kdo by takový zážitkový vánoční dárek ocenil? A nemusí být sochařem. Zklidnit mysl může na workshopu v Ateliéru TUBA každý. Lepší způsob, jak se zastavit a být tady a teď, neexistuje.

Darujte letos pod stromečkem zážitek, který v obdarovaného vydrží navždy.

Úvodní foto k článku na blog (8)

Foto: ateliertuba.cz 

7 Urbanglass

Sklo, vinuté perle i figurky. Darujte dokonalý vánoční dárek.

Věděli jste, že “skleněné železnobrodské figurky" je obor starý sto let? A vy svému blízkému darujete kus této tradice. Stačí se nechat vést zkušenými skláři s třicetiletou praxí a nezapomenutelný zážitek je zaručen. Dokonce můžete u Urbanglass zvolit i variantu pro děti.

My už máme doma skleněného jezevčíka. Doporučuji!  

2_1

Foto: Urbanglass

Už víte, který ze zážitkový dárků najdou vaši blízcí pod stromečkem?

Budou to barvy, dřevo, keramika, nebo dokonce sklo?

Pokud máte v rodině nebo mezi přáteli kreativní duše, které rády tvoří, bude mít zážitek jako dárek zaručený úspěch. Teď ho ještě správně předat a letošní Vánoce budete za hvězdu.